De Cleenestraat

9100 Nieuwkerken-Waas

Lot Type woning Stijl woning Garage/carport Grondopp. Bewoonbare Opp. Slpkrs Oriëntatie tuin E-Peil Prijs excl. kosten Plannen
10 Verkocht
11 Verkocht
12 Verkocht
13 Verkocht
28 Verkocht
29 Verkocht
30 Verkocht
31 Verkocht
32 Verkocht
33 Verkocht
34 Verkocht
44 Verkocht
45 Verkocht
46 Verkocht
47 Verkocht
49 Verkocht
50 Verkocht

 

27 woningen
De Cleenestraat, 9100 Nieuwkerken-Waas
vanaf € 330 640
Open
Gesloten
Half-open
Tuin
Garage
Energie zuinig
Mooie ligging
Verkocht
E-peil 30

In het gezellige dorp Nieuwkerken-Waas of kortweg Nieuwkerken, werd de nieuwe kindvriendelijke verkaveling Wallenhofwijk aangelegd.

De projectsite van 58 loten grenst aan de De Cleenestraat en omvat een hoofdstraat en 2 doodlopende leefstraten. Het momenteel laatste lot werd voorzien van vloerverwarming op de boven- en benedenverdieping. De woning is volledig instapklaar , geschilderd, incl. verlichting, uitgeruste keuken. De akte en sleuteloverdracht kunnen binnen de 8 weken gebeuren. Dankzij deze inrichting is er geen doorgaand verkeer, wat het wooncomfort absoluut ten goede komt. In een centraal aangelegde groenzone worden speeltoestellen geplaatst zodat de 'kids' op een veilige en vrolijke manier hun hart kunnen ophalen. 18 autostaanplaatsen langs de ontsluitingsweg vangen de parkeerbehoefte van bewoners en bezoekers op.

Wallenhof biedt het beste van twee werelden: naast de rustige en comfortabele ligging kan je eveneens genieten van de belangrijkste faciliteiten van de stad Sint-Niklaas, want openbaar vervoer en belangrijke invalswegen zijn nabij. 

Bosman Woningbouw zal instaan voor de bouw van 27 woningen van zowel halfopen- als gesloten bebouwingen met 3 of 4 slaapkamers. Je kan kiezen voor een woning met een gekoppelde garage of carport, of een woning waarvan de garages gebundeld worden volgens het principe van een parkeerhaven.

Er is keuze tussen een strakke of een hedendaagse woonstijl. Deze woningen worden met aandacht voor de huidige strenge energienormen gebouwd, wat resulteert in bijna energie neutrale woningen (BEN), én worden volledig instapklaar en gepersonaliseerd afgewerkt.

Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om een of meer van de 3 extra garage(s) aan te kopen. 

Het momenteel laatste lot werd voorzien van vloerverwarming op de boven- en benedenverdieping. De woning is volledig instapklaar , geschilderd, incl. verlichting, uitgeruste keuken. De akte en sleuteloverdracht kunnen binnen de 8 weken gebeuren.

Kortom het Project Wallenhof biedt woningen op maat van iedereen!

Benieuwd? Contacteer ons voor een toelichting.

Krachtens artikel 4.2.1 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening: Vergunning uitgereikt, Woongebied, geen dagvaarding uitgebracht, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, verkavelingsvergunning.