Bedrijf & Visie

Bosman Woningbouw bouwt volgens de traditionele woningbouw.

De woningen worden tot ruwbouw- glasdicht gebouwd en vervolgens te koop aangeboden om ze naar wens van de kopers af te werken tot ‘sleutel-op-de-deur’. Voor de binnenafwerking kan beroep gedaan worden op betrouwbare leveranciers waarmee wij al jaren nauw samenwerken. Voor de klussers behoort een ruwbouw of gedeeltelijk afgewerkte woning ook tot de mogelijkheden.
 
Speciaal voor onze klanten richtten we kijkwoningen en appartementen in, die tijdens onze opendeurdagen of op afspraak kunnen bezocht worden. 
 
Wij beschikken over een aanbod van verschillende gronden met nieuwbouwwoningen en appartementen verspreid over de provincies Oost- en West Vlaanderen, Vlaams Brabant en Antwerpen.
 
U bent van harte welkom.

Woning kopen Volgens Eigen Budget

Voor heel wat kandidaat-kopers is onze werkwijze dé ideale formule om een woning te verwerven, zelfs indien er nog een bestaand pand dient verkocht te worden.

Het financieel plan is uiterst helder en geeft u de ademruimte die nodig is. Bosman Woningbouw préfinanciert de nieuwbouw van ruwbouw tot afwerking. Een waarborg van 10% bij de overeenkomst is voldoende. De overige 90% dient pas betaald te worden van zodra de woning klaar is. U dient bijgevolg niet in schijven te betalen. 

Tijdens de bouw van uw huis werken we met eigen kapitaal. Deze manier van werken levert ons elke dag opnieuw tevreden klanten op.

Bestaande woning of appartement

Naast ons uitgebreid aanbod van nieuwbouwprojecten, bieden wij onze klanten ook de vastgoedservice aan. In dit segment treden wij op als makelaar en streven wij ervoor om de woning tijdig verkocht te krijgen.

Voor meer informatie aangaande deze tak kan u doorklikken op onze vastgoedsite Stuban.be.