Partnerinvestering

Naast het realiseren van eigen bouwprojecten wil Bosman Woningbouw ook zijn kennis en kunnen delen. Eén van de manieren hoe dit kan is door een partnerinvestering. Maar wat houdt dit net in?

 

Bij een partnerinvestering ofwel samenwerkingsproject kan jij als investeerder vertrouwen op Bosman Woningbouw en meer dan 40 jaar ervaring met het bouwen van nieuwbouwwoningen. Heb jij bijvoorbeeld een mooi stuk bouw- of projectgrond maar weet je niet goed wat je er mee kan? Dan kan Bosman Woningbouw jou helpen met de planning en bouw van een investeringspand. 

 

Er zijn verschillende manieren waarop dit dan uitgewerkt kan worden:

  • Wij helpen jou vanaf stap A tot Z om samen tot een mooi eindresultaat te komen.
  • Je hebt reeds een investeringpand in gedachten maar weet niet of het te realiseren valt? We luisteren graag naar al je vragen om samen te bekijken wat haalbaar is.
  • Je wilt eigenlijk gewoon je bouw-/projectgrond verkopen? Voor meer informatie hierover kan je gewoon doorklinken via de link.

                

Door deze manier van werken kan je vertrouwen op een partner die op de hoogte is van alle huidige wetgevingen en verplichtingen betreffende de bouw. Daarnaast kan je meerdere soortgelijke, reeds gerealiseerde, initiatieven raadplegen om een idee te krijgen van wat er allemaal mogelijk is. Tot slot ga je in zee met mensen. Dit lijkt vanzelfsprekend, maar bij Bosman Woningbouw is dit persoonlijke contact van groot belang! Net daarom worden tot op vandaag alle verkopen nog gedaan door de zaakvoerders zelf.

 

Heb je nog vragen of wil jij van start gaan met een partnerinvestering? Laat dan zeker je contactgegevens achter via het formulier en we komen zo snel mogelijk bij u terug.