WIEZE Aalstersestraat

Op zoek naar een ruime nieuwbouw woning landelijk gelegen? Dan heeft Bosman Woningbouw misschien wel wat je zoekt!

 

In het Oost-Vlaamse Wieze aan de rand van de groene Dendervallei is Bosman Woningbouw bezig met de ontwikkeling van 4 moderne woningen van zowel halfopen- als gesloten bebouwingen. Het gaat hierbij om 3 woningen met slaapkamers en 1 met 4 slaapkamers

 

De woningen zijn gelegen in de Aalstersestraat op een 5 tal minuten rijden van het centrum van Lebeke en de N47/ Brusselsesteen. Goed gelegen dus voor wie in de drukke hoofdstad werkt maar rustig wilt wonen.

 

Het project omvat 2 halfopen bebouwingen en 2 gesloten bebouwingen die modern afgewerkt zijn. Elke woning is voorzien van een garage en een zolder zodat u alle opberg ruimte heeft die u nodig heeft. Daarnaast beschikken de huizen over een grote noord-westelijk georiënteerde tuin. De benedenverdieping omvat verder nog de keuken, living en wc. Op de eerste verdieping bevinden zich de slaapkamers en een badkamer + de toegang tot de zolder.

 

Deze woningen werden met aandacht voor de huidige strenge energienormen gebouwd, wat resulteert in bijna energie neutrale woningen (BEN) én worden volledig instapklaar afgewerkt.

Helemaal geprikkeld door ons aanbod?

 

Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen, we helpen u graag verder met al je vragen!

Aalstersestraat 49, Wieze
€ 335000
Open
Gesloten
Half-open
Tuin
Garage
Energie zuinig
Nieuw
Lot Type Woning Stijl Woning Grond Opp. Slpkrs Oriëntatie Tuin Prijs Excl. Kosten Plannen

L1

H.O.B Hedendaags 388 3 NW € 365 000,00 PDF
L2 G.B Hedendaags 312  3 NW € 335 000,00 PDF
L3 G.B Hedendaags 330 3 NW € 340 000,00 PDF
L4 H.O.B Hedendaags 364 4 NW € 365 000,00 PDF