SERSKAMP Serskampsedreef L06

Deze charmante pastorijwoning werd gebouwd in een nieuwe kleinschalige verkaverling van 11 woningen, en maakt deel uit van een bouwcluster van 2 HOB. 

De materialen werden met zorg uitgekozen, wat het ontwerp de nodige uitstraling geeft. De woning werd optimaal ingedeeld met veel lichtinval. 

Op de benedenverdieping is en inkomhal, ruime living met aanpalende keuken, berging en garage voorzien. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers, een badkamer en plaats voor een vaste trap naar de zolder voorzien. De zolder is maar liefst 48 m² groot.

Dankzij onze energiebesparende maatregelen, waaronder: 12 zonnepanelen, ventilatiesysteem D, superisolerend glas en een maximum aan isolatie, zal deze woning over een max E-peil van 30 beschikken. U kan bijgevolg genieten van 50% korting op het kadastraal inkomen, gedurende 5 jaar.

Aankoop mogelijk ruwbouw-glasdicht, gedeeltelijk- of volledig afgewerkt.

Contacteer ons voor een bezoek ter plaatse.

Krachtens artikel 4.2.1 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening: Vergunning uitgereikt, Woongebied, geen dagvaarding uitgebracht, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, verkavelingsvergunning uitgereikt.

 

Serskampsecdreef 3, 9260 Serskamp
€ 323 000
Half-open
Tuin
Garage
Energie zuinig
Mooie ligging
Nieuw

INPLANTINGSPLAN VERKAVELING PDF

Lot Opp. Slpk Oriëntatie Prijs excl kosten Plannen 
06 319 m² 3 ZO € 323 000 PDF