BUGGENHOUT Schoolstraat L02

Bent u opzoek naar een nieuwbouwwoning met alle comfort en praktische indeling? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Deze woning zal ruimschoots aan uw verwachtingen voldoen.

Op het gelijkvloers is een ruime, lichtrijke leefruimte met open keuken en inpandige garage/berging voorzien. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers, een dressing, een badkamer met ligbad en douche en een extra berging voorzien.
De geïsoleerde zolder (67 m²) is bereikbaar via een vouwtrap. Er is mogelijkheid voor het plaatsen van een 2de vaste trap zodat de zolder kan omgevormd worden tot bijkomende slaap- of hobbyruimtes.

Lage EPC-waarde  (< E30), ventilatiesysteem D, dubbel glas, regenwaterput en 12 zonnepanelen. Gelegen in de nabijheid van winkels, openbaar vervoer en een school zodat deze woning de perfecte woonplaats is voor elk gezin!

De woning wordt verkocht sleutel-op-de deur maar kan eventueel ook zelf afgewerkt worden.

Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Contacteer ons voor een toelichting ter plaatse.

Krachtens artikel 4.2.1 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening: Vergunning uitgereikt, Woongebied, geen dagvaarding uitgebracht, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning uitgereikt

Schoolstraat 87B, 9255 Buggenhout
€ 310 000
Open
Gesloten
Tuin
Garage
Energie zuinig
Mooie ligging
Nieuw
Lot Opp. Slpk Oriëntatie Prijs (excl. kosten) Plannen
02 251 m² 3 N € 310 000 PDF