BUGGENHOUT Schoolstraat

Bent u op zoek naar een woning die voldoet aan alle hedendaagse normen en comfort? Dan mag u deze nieuwbouwwoningen niet aan u laten voorbijgaan.

De woningen zijn gelijkaardig ingedeeld met op het gelijkvloers een ruime, lichtrijke leefruimte met open keuken en inpandige garage/berging. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers, een dressing, een badkamer met ligbad en douche en een extra berging ondergebracht.

De geïsoleerde zolder (67 m²) is bereikbaar via een zolderluik met vouwtrap. Er is mogelijkheid voor het plaatsen van een 2de vaste trap zodat de zolder kan omgevormd worden tot bijkomende slaap- of hobbyruimtes.

Extra troeven zijn: De lage EPC-waarde  (< E30), ventilatiesysteem D, superislolerend glas, regenwaterput van 5 liter en 12 zonnepanelen. Gelegen in de nabijheid van winkels, openbaar vervoer en een school zodat deze woning de perfecte uitvalsbasis is voor elk gezin!

De woningen worden sleutel-op-de deur verkocht maar kunnen ook zelf afgewerkt worden vanaf de ruwbouw- of andere bouwfase..

Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Contacteer ons voor een toelichting ter plaatse.

Krachtens artikel 4.2.1 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening: Vergunning uitgereikt, Woongebied, geen dagvaarding uitgebracht, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning uitgereikt.

2 woningen
Schoolstraat 87, 9255 Buggenhout
€ 330 000
Gesloten
Tuin
Garage
Energie zuinig
Mooie ligging
Nieuw
Lot Opp. Type Slpk Oriëntatie tuin Prijs (excl. kosten) Plannen
01 248 m² G.B 3 N € 330 000  PDF
02 251 m² G.B 3 N € 330 000 PDF