BUGGENHOUT Schoolstraat

Bent u op zoek naar een woning die voldoet aan alle hedendaagse normen en comfort? Dan mag u deze nieuwbouwwoningen niet aan u laten voorbijgaan.

De woningen zijn gelijkaardig ingedeeld met op het gelijkvloers een ruime, lichtrijke leefruimte met open keuken en inpandige garage/berging voorzien. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers, een dressing, een badkamer met ligbad en douche en een extra berging ondergebracht.

De geïsoleerde zolder (67 m²) is bereikbaar via een vouwtrap. Er is mogelijkheid voor het plaatsen van een 2de vaste trap zodat de zolder kan omgevormd worden tot bijkomende slaap- of hobbyruimtes.

Lage EPC-waarde  (< E30), ventilatiesysteem D, dubbel glas, regenwaterput en 12 zonnepanelen. Gelegen in de nabijheid van winkels, openbaar vervoer en een school zodat deze woning de perfecte uitvalsbasis is voor elk gezin!

De woningen worden verkocht sleutel-op-de deur maar kunnen eventueel ook zelf afgewerkt worden.

Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Contacteer ons voor een toelichting ter plaatse.

Krachtens artikel 4.2.1 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening: Vergunning uitgereikt, Woongebied, geen dagvaarding uitgebracht, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning uitgereikt.

2 woningen
Schoolstraat 87, 9255 Buggenhout
€ 310 000
Gesloten
Tuin
Garage
Energie zuinig
Mooie ligging
Nieuw
Lot Opp. Slpk Oriëntatie Prijs (excl. kosten) Plannen
01 248 m² 3 N € 310 000  PDF
02 251 m² 3 N €310 000 PDF