MEERDONK Margrietstraat

Bent u op zoek naar een ruime en rustig gelegen nieuwbouwwoning in de Wase Polders? Dan zijn onze nieuwe gezinswoningen in Meerdonk misschien wel iets voor u!

In Meerdonk, deelgemeente van Sint-Gillis-Waas, is Bosman Woningbouw bezig met de ontwikkeling van 4 moderne en 6 pastorij nieuwbouwwoningen, met 3 slaapkamers.

De woningen zijn gelegen in de Margrietstraat, op 8 minuten van de oprit van de E34. Zo bereik je vlot Antwerpen, Beveren en Gent. Nederland is eveneens maar 5 minuten verwijderd.

Meerdonk heeft u veel natuur te bieden. Zo is er het Saleghem Krekengebied met, onder andere, een rolstoelwandelpad van 5,6km opgemaakt door natuurpunt en het gemeentebestuur.

De nieuwe woningen zijn voorzien van een zadeldak met zolder en daaronder 2 volwaardige verdiepingen. Op het gelijkvloers vindt u de keuken, eet- en zitruimte en de garage. De eerste verdieping is voorzien van 3 slaapkamers met badkamer en wasbergruimte.

Deze nieuwbouwwoningen werden met aandacht voor de huidige strenge energienormen gebouwd, wat resulteert in Bijna Energieneutrale woningen ofwel BEN-woningen. Mede dankzij het plaatsen van een geothermische warmtepomp hebben deze woningen een E-peil van slechts 20!

De woningen worden volledig instapklaar afgewerkt naar het sleutel-op-de-deurprincipe. Hierbij hebt u zelf nog de binnenafwerking volledig in handen. 

Bent u geprikkeld door ons aanbod? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen, we beantwoorden met plezier al uw vragen

Gesloten
Half-open
Tuin
Garage
Energie zuinig
90% verkocht
6% BTW MOGELIJK
E-peil 20
10 woningen
Margrietstraat, Meerdonk
€ vanaf 369500 euro
LOT Type Woning Grond Opp. Slpkrs. Oriëntatie Tuin E-waarde Prijs Excl. Kosten Plannen
01 Verkocht
02 Verkocht
03 Verkocht
04 Verkocht
05 H.O.B 464,73  3 NO 10 € ​416.500 PDF
06 Verkocht
07 Verkocht
08 Verkocht
09 Verkocht
10 Verkocht