STEKENE Lange Dweersstraat

Op de hoek van de Heistraat en de Lange Dweestraat te Stekene, in de nabijheid van een bosrijke omgeving, worden deze 2 karaktervolle pastorijwoningen gebouwd.

De optimale indeling in combinatie met de stijlvolle architectuur maakt van deze woningen echte pareltjes.Op het gelijkvloers is een hal, living met open keuken en inpandige garage voorzien. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers, badkamer en extra berging ingepland. Een luik geeft toegang tot de geïnsoleerde zolder.

De woningen zijn afgewerkt worden tot en met de vloer- en tegelwerken. Verdere afwerkingen kan u nog zelf kiezen.

Bosman Woningbouw staat garant voor een onberispelijke afwerking op basis van uw eigen smaak en keuze binnen een vooraf afgesproken budget. U kan de woning ook zelf afwerken vanaf de bezetwerken.

In een persoonlijk gesprek informeren wij u graag over de voorziene afwerkingen. Contacteer ons voor een afspraak ter plaatse.

Krachtens artikel 4.2.1 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening: Vergunning uitgereikt, Woongebied, geen dagvaarding uitgebracht, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning.

 

2 woningen
Lange Dweersstraat 2B, 9190 Stekene
Half-open
Tuin
Garage
Energie zuinig
Mooie ligging
Verkocht
Lot nr. Opp. Slpk Oriëntatie Prijs (excl. kosten) Plannen
03 Verkocht
04 Verkocht