OUDEGEM Lambroekstraat L02

Deze landelijke woning is gelegen te Oudegem,een gezellig dorp tussen de dender en de schelde en deelgemeente van Dendermonde.

De optimale planindeling met ruimtelijk gevoel, in combinatie met de doordachte architectuur en de zuid gerichte tuinen, maakt van deze woningen echte toppers.

Op het gelijkvloers is een hal, klare living met open keuken en inpandige garage voorzien. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers, dressing, badkamer en extra berging voorzien. Mogelijkheid voor het plaatsen van een 2de trap naar de zolder die meteen of in de toekomst als kamers kan ingericht worden.

De grote tuin 60 meter diep (incl. het gedeelte waar de paarden lopen), geeft deze wonigen een extra troef.

Bosman Woningbouw staat garant voor een onberispelijke afwerking op basis van uw eigen smaak en keuze binnen een vooraf afgesproken budget. U kan de woning ook zelf afwerken vanaf de ruwbouw- of een andere bouwfase.

In een persoonlijk gesprek informeren wij u graag over de verschillende afwerkingsmogelijkheden. Contacteer ons voor een afspraak. 

Krachtens artikel 4.2.1 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening: Vergunning uitgereikt, Woongebied, geen dagvaarding uitgebracht, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning.

Lambroekstraat 39, 9200 Oudegem
€ 300 000
Gesloten
Tuin
Garage
Energie zuinig
Mooie ligging
Nieuw
Lot  Opp. Slpk Oriëntatie Prijs excl. kosten Plannen
02 476 m² 3 Z € 300 000 PDF