KIELDRECHT Kreek

Op zoek naar een ruime, moderne gezinswoning in een groene omgeving in de buurt van Antwerpen? Hieronder vind je misschien wel het huis waar je naar zoekt!

In de poldergemeente Kieldrecht, dicht bij de Nederlandse grens en de Antwerpse haven, is Bosman Woningbouw bezig met de ontwikkeling van 4 moderne halfopen bebouwingen met 3 slaapkamers.

De woningen zijn gelegen in de Kreek, op 2min rijden van het centrum van Kieldrecht en op 5min rijden van de E34. De huizen zijn gelegen in een rustige omgeving, met een wandelroute die bijna aan de voordeur passeert als extra troef. Ideaal dus voor wie in de stad of haven van Antwerpen werkt maar ongestoord wilt wonen.

De 4 halfopen bebouwingen worden modern afgewerkt met een oostelijk gerichte tuin en met zonnepanelen op de westkant van het dak. Op het gelijkvloers bevindt zich de living, keuken en garage. De eerste verdieping is voorzien van 3 slaapkamers, een badkamer en een luik dat toegang biedt tot de geïsoleerde zolder. Ideaal voor bv extra opbergruimte.

Deze woningen werden afgewerkt met aandacht voor de huidige strenge energienormen gebouwd, wat resulteert in bijna energie neutrale woningen (BEN) én worden volledig instapklaar afgewerkt.

Helemaal geprikkeld door ons aanbod? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen, we helpen u graag verder met al uw vragen!

Half-open
Tuin
Energie zuinig
Mooie ligging
Verkocht
E-peil 30
4 woningen
,
vanaf € 345 000
Lot Type Woning Stijl Woning Grond Opp. Slpkrs. Oriëntatie Tuin E-Peil Prijs Excl. Kosten Plannen
01 Verkocht
02 Verkocht
03 Verkocht
04 Verkocht