STEKENE Kemelstraat

Bouwproject van 3 nieuwbouw woningen, gelegen in een rustige groene omgeving. Het project omvat 2 H.O.B. en 1 G.B.. 

De woningen beschiken op het gelijkvloers over een inpandige garage, berging, ruime living en een open keuken. Op de bovenverdieping zijn 3 slaapkamers (15, 16 en 18 m²), een badkamer (met plaats voor bad en douche) en een extra berging voorzien. Er is mogelijkheid voor het plaatsen van een 2de vaste trap naar de zolder, zodat deze ruimte van 57 m² kan benut worden als volwaardige leefruimte. 

Voor deze BEN-woningen wordt een max E-peil van 30 nagestreefd. Dit dankzij de 12 zonnepanelen, ventilatiesysteem D, blowerdoortest, super isolerend glas en een maximum aan isolatie. U kan bijgevolg genieten van 50% korting op het kadastaal inkomen gedurende 5 jaar.

U kan opteren om de woning ruwbouw- glasdicht aan te kopen, ofwel ze door ons te laten afwerkten.

Contacteer ons voor een toelichting ter plaatse of bezoek onze kijkwoning te Kemzeke, Robert Verbekelaan 1 (enkel na afspraak).

Krachtens artikel 4.2.1 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening: Vergunning uitgereikt, Woongebied, geen dagvaarding uitgebracht, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning uitgereikt.

 

3 woningen
Kemzelstraat 16, 9190 stekene
Half-open
Tuin
Garage
Energie zuinig
Mooie ligging
Verkocht
Lot Opp. Slpk Oriëntatie Prijs excl. kosten Plannen
01 Verkocht
02 Verkocht
03 Verkocht