BORSBEKE Holestraat

Nieuw project van 4 gesloten bebouwingen in een moderne, eigentijdse stijl. De woningen zijn opgetrokken in een rode genuanceerde gevelsteen met zwarte aluminium ramen en strakke sectionale poorten, wat het ontwerp de nodige uitstraling geeft.

Enkel lot 3 is nog beschikbaar en is als volgt ingedeeld: Op het gelijkvloers een hal, een ruime living met open keuken en een inpandige garage/berging. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer voorzien. Een luik geeft toegang tot de zolder. Er is plaats voorzien voor een 2de vaste trap naar de zolder.

Alle afwerkingsmaterialen kunnen nog zelf gekozen worden. U kan de woning ook zelf afwerken vanaf de ruwbouw- of een andere bouwfase.

De rustige ligging en diepe tuinen geeft deze woningen een absolute meerwaarde.

Bent u op zoek naar een eigentijdse woning binnen een gegarandeerd bouwbudget? Contacteer ons voor een persoonlijke toelichting.

Krachtens artikel 4.2.1 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening: Vergunning uitgereikt, Woongebied, geen dagvaarding uitgebracht, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning..

4 woningen
Holestraat 110, Borsbeke
€ 290 000
Gesloten
Tuin
Garage
Energie zuinig
Mooie ligging
Nieuw
Lot Opp. slpk Oriëntatie  Prijs excl. kosten Plannen
03 502,85 m² 3 NO € 290 000 PDF
04 Verkocht
05 Verkocht
06 Verkocht