GIJZEGEM Waterstraat

Opzoek naar een nieuwe moderne gezinswoning in de buurt van de Denderde steden?

 

Bosman woningbouw is bezig met de ontwikkeling van 4 halfopen nieuwbouwwoningen  in Gijzegem. Deze deelgemeente van Aalst is een ideale uitvalsbasis voor wie van de grote steden als Brussel of Gent wilt ontsnappen.

 

Het gaat hier om twee gebouwen die elk uit twee half open woningen bestaan. Deze twee gebouwen, elk in de hedendaagse bouwstijl, werden in twee stijlen uitgewerkt.

 

Op het gelijkvloers vindt u de garage, keuken en leefruimte. Op de eerste verdieping 3 slaapkamers, een bureau en de badkamer. Tot slot beschik deze woning over 2 wc’s en over een zolder die bijvoorbeeld als opslagruimte gebruikt kan worden.

 

Deze woningen werden met oog op de strenge bouwnormen gebouwd en hebben allemaal een energiepijl van minder dan 20. Deze nieuwbouwwoningen zijn niet alleen klaar voor de toekomst maar hebben als extra voordeel dat je maar 6% BTW betaalt op het woonst en dat je voor 5 jaar 100% korting krijgt op je kadastraal inkomen.

 

Nog meer overtuiging nodig? Plan dan een gesprek in met ons om meer over het huis te weten te komen via de contact knop.

Half-open
Nieuw
Verkocht
6% BTW MOGELIJK
E-peil 20
Waterstraat,
393.000,00 €
LOT Type Woning Type Stijl Grond Opp. Slpkrs Oriëntatie Tuin E-waarde Prijs Excl. Kosten Plannen
1A Verkocht
1B Verkocht
1C Verkocht
1D Verkocht