BUGGENHOUT Terkamerveld

De werken aan deze hedendaagse nieuwbouwwoning te Buggenhout zijn gestart!

Voor deze woning kozen we voor een witte crepi in combinatie met een dondere gevelsteen en zwarte ramen, wat het ontwerp de nodige uitstraling zal geven. 

De doordachte planopbouw, praktische indeling en energiebesparende maatregelen biedt u een optimaal wooncomfort.

Op het gelijkvloers beschikt de woning over een inkomhal, leeftuimte van 46m², een open keuken en inpandige garage/berging met geautomatiseerde sectionale poort. Op de bovenverdieping zijn 3 slaapkamers, een badkamer, afzonderlijk toilet en extra berging voorzien. Een luik geeft toegang tot de zolder van 40 m², die eveneens als woonruimte kan ingericht worden. Er is reeds een vast raam voorzien.

De woning wordt  sleutel-op-de deur verkocht maar aankoop in een andere bouwfase is eveneens mogelijk.

Dankzij de energiebesparende maatregelen zoals zonnepanelen, ventilatiesysteem D, superisolerend glas, zal het E-peil minder dan 30 bedragen. Hierdoor kan u genieten van 50% korting op het kadastraat inkomen en dit gedurende 5 jaar.

Wilt u nog meer te weten komen over deze woning? Contacteer ons voor een toelichting ter plaatse.

Krachtens artikel 4.2.1 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening: Vergunning uitgereikt, Woongebied, geen dagvaarding uitgebracht, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning uitgereikt.

 

 

 

 

 

 

1 woning
Terkamerveld 22, 9255 Buggenhout
Tuin
Garage
Energie zuinig
Mooie ligging
Verkocht
Lot Opp. Type Oriëntatie tuin Slpk Prijs (excl. kosten) Plannen
huisnr. 22 Verkocht