BUGGENHOUT Ter Hoeven

Deze prachtige BEN-woningen werden gerealiseerd met aandacht voor degelijkheid, optimaal ruimtegebruik en energiezuinig comfort.

De woningen zijn gelijkaardig ingedeeld en beschikken op het gelijkvloers over over een hal, ruime klare living met bureauruimte, open keuken en inpandige garage/berging. Op de verdieping zijn 3 grote slaapkamers (20, 18 en 14 m²), badkamer met bad en douche en toegang tot de zolder voorzien. Een aangename tuin maakt het geheel compleet.

Bosman Woningbouw staat garant voor een onberispelijke afwerking op basis van uw smaak en keuze. Klust u graag zelf aan de woning, dan is een ruwbouw of andere afwerkingsgraad eveneens mogelijk.

U heeft recht op 50% korting op het kadastraal inkomen, gedurende 5 jaar, dankzij de energiebesparende maatregelen (12 zonnepanelen, ventilatiesysteem D, superisolerend glas, maximale isolatie in muren en dak, ect...).

Interesse? Contacteer ons voor eeen toelichting ter plaatse van de verschillende mogelijkheden.

Krachtens artikel 4.2.1 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening: Vergunning uitgereikt, Woongebied, geen dagvaarding uitgebracht, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, verkavelingsvergunning.

2 woningen
Ter Hoeven 15 A, 9255 Buggenhout
Half-open
Tuin
Garage
Energie zuinig
Mooie ligging
Verkocht
Lot Opp. Type Oriëntatie tuin slpk Prijs (excl. kosten) Plannen
1

Verkocht

2 Verkocht