BERLARE Bauteneirshof

Hou je van een moderne nieuwbouwwoning of liever een pastorijstijl met een rustige ligging?  Dan is dit project beslist iets voor jou!

De woningen zij gelegen in een nieuwe kleine verkaveling, en werden ontworpen met het oog op optimaal ruimtegebruik en veel lichtinval.

De woningen zijn gelijkaardig ingedeeld met op de benedenverdieping een ruime inkom, grote klare living, open keuken en inpandige garage. Op de bovenverdieping werden 3 slaapkamers, een badkamer, dressing en extra berging ingepland.

Er werd eveneens rekening gehouden met de huidige strenge energienormen. Deze BEN-woning beschikt daarenboven over 12 zonnepanelen, ventilatiesysteem D, super isolerend glas en een regenwaterput.

U kan kiezen om een woning door ons te laten afwerken of u kan zelf de handen uit de mouwen steken. Bel ons gerust voor een toelichting van de verschillende mogelijkheden.

Krachtens artikel 4.2.1 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening: Vergunning uitgereikt, Woongebied, geen dagvaarding uitgebracht, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, verkavelingsvergunning uitgereikt.

5 woningen
Bauteneirshof, 9290 Berlare
Half-open
Tuin
Garage
Energie zuinig
Mooie ligging
Verkocht
Lot  Opp. Slpk Orientatie Prijs (excl. kosten) Plannen
01 Verkocht
02 Verkocht
03 Verkocht
04 Verkocht
05 Verkocht